Les instal·lacions del gimnàs de referència del Vallès Oriental, que disposa de 5 pistes, seran l’escenari de la prova que se celebrarà del 2 al 9 de setembre


L’Espai Wellness acollirà del 2 al 9 de setembre la sisena prova del circuit VISaVIS Pàdel Tour. Els participants disputaran els seus partits a les instal·lacions del gimnàs de referència del Vallès Oriental que compta amb 5 pistes situades a l’exclusiva terrassa del complex esportiu. “Vam triar l’Espai per ser una de les proves del circuit perquè les instal·lacions són molt bones, molts dels jugadors en són socis i també perquè és un dels clubs referents a la comarca i ens posen totes les facilitats possibles. Esperem que aquest vincle pugui durar molts més anys”, assegura Albert Puigdollers, un dels organitzadors del torneig. 

El circuit VISaVIS Pàdel Tour 2018 compta amb un total de vuit proves, de les quals sis se celebren en instal·lacions esportives del Vallès Oriental. Precisament va ser a Granollers, al Pàdel Indoor Granollers, on es va iniciar el circuit 2018, el passat mes de febrer. La segona prova va tenir lloc a les instal·lacions del Clark Pàdel de Cabrera de Mar, el mes de marc. Les darreres que s’han celebrat ja han estat a la comarca: el mes d’abril es va disputar la tercera prova, al Nou Club Tenis Belulla, de Canovelles; el mes de maig la quarta, a l’Alfou Pàdel Club de Cardedeu, i el mes de juny va ser el City Sports de l’Ametlla del Vallès l’escenari de la cinquena prova.

Com en les 5 primeres proves, que van tenir una mitjana de més de 300 participants, hi haurà categories A, B i C masculí, femení i mixte. Les inscripcions es poden fer a la web del torneig o al 662 112 700.

Consulta aquí el rànquing del Circuit VisAVis Pàdel Tour 2018

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here