Els clubs catalans de futbol i futbol sala rebran les diferents pilotes de la propera temporada a partir del juny en funció dels equips que competeixin a les lligues de l’FCF.
La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, amb el desig de continuar el seu màxim suport a totes les entitats federades, i per facilitar el compliment de l’obligació de disputar els partits amb la pilota oficial establerta per a les diferents categories, de conformitat amb l’article 196 del Reglament General, ha acordat establir un ajut als clubs en pilotes oficials per a la temporada 2019-2020, tal com s’ha fet en els darrers anys.

Seguint amb la normativa de temporades anteriors, en la disputa dels partits oficials organitzats per l’FCF es continuarà jugant amb les pilotes oficials, fet que garanteix una homogeneïtat i dona prestigi a les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol.

Els clubs rebran un número determinat de pilotes en funció dels equips que hagin finalitzat les seves lligues la temporada 2018-2019 (els equips retirats no computen a aquest efecte), a raó de:

  • Equips de F-7 i F-11: 5 pilotes per equip de la modalitat corresponent.
  • Equips de futbol 5 (Debutants): 3 pilotes per equip.
  • Equips de futbol sala: 3 pilotes per equip de la modalitat corresponent.

El lliurament de les pilotes es farà del 15 de juny al 15 de setembre de 2019.

Així mateix, les pilotes de les temporades anteriors continuaran sent vàlides per a la disputa de partits oficials. En el cas dels equips de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana de futbol i Divisió d’Honor, Primera, Segona i Tercera Catalana de futbol sala inscrits a la temporada 2019-2020 durant el mes de setembre rebran 3 pilotes més de la nova campanya ‘Tots som un equip’.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here