Un dels diversos bassals que ha deixat impracticable el terreny de joc de les pistes d'atletisme de Granollers

Els Spartans de Granollers-Badalona sub16 no han pogut disputar aquest matí el partit que els enfrontava al Castedelldefels degut a l’aigua acumulada en parts del camp de gespa natural de les pistes d’atletisme de la capital vallesana


L’aigua caiguda durant tota la nit ha deixat el terreny de joc de gespa natural de les pistes d’atletisme de Granollers impracticable. Els nombrosos bassals i la manca de drenatge de les instal·lacions granollerines han provocat que el partit que s’havia de disputar entre els Granollers-Badalona i el Castelldefels sub16 corresponent a la lliga Catalana s’hagi hagut de suspendre.

“L’Ajuntament ha pres diferents mesures per tal d’arreglar la situació, s’ha fet ressembrat i oxigenacions i coses, però és un camp que no drena i fa que l’aigua s’acumuli”, apuntava David Guri, vicepresident dels Spartans de Granollers. El fet d’haver de cancel·lar el partit ha estat un gran maldecap pels dirigents de l’entitat vallesana: “Teníem 250 persones mobilitzades per aquest partit i volíem fer un homenatge a una persona i ho hem hagut d’anul·lar. Havia de ser una festa del rugby i no ha pogut ser”, destacava Guri.

Una situació que ja ha viscut en diverses ocasions una de les altres entitats que utilitza el terreny de joc de les pistes d’Atletisme, l’equip de futbol americà dels Fènix de Granollers, que han hagut de desplaçar-se a altres camps per poder disputar els seus partits en més d’una ocasió.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here