La prova comptarà amb quatre llebres, corredors del club organitzador a4elkm, amb l’objectiu que els participants facin bones marques


La gran novetat de la 6a edició dels 10 km de Les Franqueses, que tindrà lloc el proper diumenge, amb sortida i arribada a la zona esportiva municipal de Corró d’Avall, serà les quatre llebres, membres del club organitzador a4elkm, que tindran la funció de fer millorar les marques als participants: “A les maratons és molt habitual que hi hagi llebres però a les curses de 10 km no tant. Tanmateix, nosaltres hem pensat que podria ser un valor afegit. Les nostres llebres es coneixen el circuit i no es limitaran a portar un ritme constant, sinó que correran en funció del desnivell del recorregut per assegurar que es puguin fer les marques objectiu”, apunta Jaume Aragonès, membre del club organitzador.

Les quatre llebres del club franquesí seran de quatre categories d’edat diferents: Esteban Romero (sub40), Emmanuel Vergara (sub45), Albert Nieto (sub50) i Carme Gaig (sub60). A poques hores per tancar les inscripcions, la cursa ja compta amb prop de 500 inscrits.

ENCARA ET POTS INSCRIURE AQUÍ

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here