Les noies d’Alberto Alonso, que conformen un combinat amb jugadores dels Fènix Granollers i dels Pioners de l’Hospitalet, obriran el campionat davant els Dracs de Badalona, l’etern rival del club vallesà


Aquest diumenge a les 12h, a les pistes d’atletisme de Granollers, les noies dels Granollers Pioners debuten a la lliga nacional de futbol americà davant els Dracs de Badalona, etern rival de l’entitat vallesana. Un partit que promet ser intens i emocionant i en el qual les noies d’Alberto Alonso esperen començar amb bon peu la competició.

L’equip femení de l’entitat vallesana comparteix equip amb els Pioners de l’Hospitalet per anar agafant rodatge a la lliga nacional: “Per nosaltres és ideal perquè anirem agafant rodatge amb el joc i la competició, i la nostra base és agafar experiència de cara a la temporada que ve i així ja poder competir com a Fènix Granollers”, va apuntar Ángel Díaz dels Fènix Granollers.

L’equip granollerí aporta setze jugadores a l’equip, que s’ajunten a les dels Pioners de l’Hospitalet, ja amb bagatge i experiència a la categoria, fet que farà que el combinat pugui aspirar a situar-se a la part alta de la taula.

Per altra banda, el dissabte a les 11h, l’equip sub-15 dels Fènix de Granollers disputarà un quadrangular, que els servirà de preparació per l’inici de la lliga que començara el mes de febrer.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here