La Zona Esportiva Municipal Corró d’Amunt serà l’escenari de les proves físiques, mentre que la Sala de Can Ribas acollirà tota la part teòrica


CONCERTEl dissabte 7 de setembre tindrà lloc a Les Franqueses del Vallès l’activitat d’inici de temporada del Comitè Català d’Àrbitres d’handbol, que constarà de proves físiques i una sèrie de treballs teòrics amb diferents ponències. La Zona Esportiva Municipal Corró d’Amunt serà l’escenari de les proves físiques, mentre que la Sala de Can Ribas acollirà tota la part teòrica.

A les 8,30 hores es donarà inici a la jornada amb les proves físiques que hauran de realitzar tots els col·legiats, entre elles la Course Navette. A mig matí es desplaçaran a la sala de Can Ribas, també de la població franquesina, en la qual el cardedeuenc Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’handbol, els hi donarà la benvinguda i farà una presentació de la jornada.

Seguidament, a les 11.15 hores, Ricardo Nuez, president del Comitè Català d’Àrbitres i Jordi Ausàs, adjunt a la Presidència del Comitè, explicaran l’organigrama i el funcionament de l’ens federatiu. Una explicació que anirà precedida d’una exposició a càrrec de Manela Blàzquez, membre de la junta directiva i del Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana d’Handbol, sobre la redacció d’actes i sancions del Comitè d’Àrbitres. Abans d’acabar la primera part de la jornada, Ricardo Nuez parlarà sobre la redacció d’actes i les sancions que aplica el Comitè. CONCERT

Després de dinar, a les 16 hores, el seleccionador estatal absolut femení, el granollerí Carlos Viver, realitzarà una ponència sobre treballs defensius anomenada ‘Conèixer el joc’. A les 17.10 hores, Daniel Ariño i Sergi Cedrún, responsables de la preparació física dels col·legiats de la Federació Europea d’Handbol (IHF), parlaran sobre la importància de la preparació física arbitral. L’últim acte del dia serà a les 18.10 hores quan Roland Sánchez i Enric Escoda, àrbitres de la Lliga Asobal exposaran quan actuar i quan no pel que fa a la sanció disciplinària després de gol.

Aquesta serà la segona vegada que el Comitè Català d’Àrbitres d’handbol tria Les Franqueses del Vallès per ser l’escenari de les activitats d’inici de temporada. Una jornada per posar a punt tot el col·lectiu arbitral de cara a la nova temporada que tot just és a punt de començar.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here