El gimnàs de referència de la comarca, tot i haver de tancar les instal·lacions degut al Coronavirus, segueix oferint classes, això sí, de forma virtual. Els seus tècnics, de forma totalment altruista, s’han volcat amb la iniciativa que permet realitzar als seus socis i seguidors les classes des de casa. Entre Instagram, Youtube i Facebook les classes han arribat a més de 25.000 visualitzacions


El fet d’haver de tancar les instal·lacions esportives a causa del Coronavirus ha portat als gimnasos de la comarca a haver de reinventar-se per tal de seguir mantenint el vincle amb els seus socis. Ha estat el cas de l’Espai Wellness de Granollers que, des de dilluns de la setmana passada, ofereix als seus socis i seguidors classes virtuals realitzades de forma totalment altruista per part dels seus tècnics.

Cada dia el gimnàs de referència de la comarca penja dues classes en format vídeo, una a les 9h i una altre a les 18h de les diferents modalitats esportives que realitza al Centre: Tabata, GAC, Hiit, tonificació, Bodybalance, Ioga, Bodycombat, Esquena Sana, etc. Així, els tècnics de l’Espai s’han endinsat a les cases dels seus socis i seguidors per convertir-les en un gimnàs, sense necessitat de requerir material especialitzat. Unes activitats dirigides que es poden veure tant a Instagram, com al seu canal de Youtube com també a facebook, que han estat visualitzades en més de 25.000 ocasions sumant les tres plataformes digitals.

Reptes, directes i Ludoteca Virtual

A banda dels vídeos que pengen cada dia a les tres plataformes, i que permeten als seus socis i seguidors poder completar-los a la hora que més els convingui, l’Espai Wellness va més enllà. Des de dissabte, cada dia a les 12h realitza un directe des del seu compte d’Instagram de les diferents varietats esportives; el mateix dissabte el van completar de Zumba, diumenge de TBC, dilluns d’Upperbody, ahir de Sevillanes i Rumba llatina, i avui serà de Tabata, una classe amb un treball d’alta intensitat. “És ideal perquè a les 12h ja ho tens tot fet esperant a dinar i amb aquestes classes conserves el vincle amb els entrenadors. A més, si a les 12h no et va bé pots fer exercici a la hora que et vagi millor amb els vídeos que van penjant cada dia“, destaca Quim Ballús, soci de l’Espai.

Així mateix, el gimnàs granollerí també llença, mitjançant les xarxes, un repte diari per tal que els seus socis i seguidors el puguin realitzar des de casa. Però l’Espai, aquests dies, no només pensa amb els adults, ja que cada dos dies, publica un vídeo de “la Ludoteca Virtual”, en la qual s’expliquen jocs per entretenir els més petits de casa aquests dies de confinament.


CLICA AQUÍ per anar al Youtube de l’Espai

CLICA AQUÍ per anar a l’Instagram de l’Espai

CLICA AQUÍ per anar al facebook de l’Espai

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here