L’equip de l’entitat granollerina integrat per Mariona Tornos, Annabel Maymí, Judit Toledano i Laura Peral va aconseguir pujar a l’esglaó més alt del podi a la 2a fase del Campionat de Catalunya disputat a Salt. A banda, Judit Toledano va assolir la medalla d’or de la general, mentre Astrid Valls va aconseguir una segona posició a salt en P2A


Nou podi per a l’equip P4 a la 2a Fase del Campionat de Catalunya de Promogym, que va tenir lloc els dies 18 i 19 de març a Salt. L’equip P4, que a la primera ronda va aconseguir la plata, ara ha pujat al primer esglaó del podi del Català per a recollir la medalla d’or. L’equip campió està integrat per Mariona Tornos, Annabel Maymí, Judit Toledano i Laura Peral.

A nivell individual, Judit Toledano es va estrenar al podi. I és que, després d’una gran actuació, la gimnasta granollerina es va imposar en la seva categoria, aconseguint la medalla d’or de la general. Va destacar en barra i terra, on es va classificar en primer lloc, mentre que en salt i paral·leles va fer el cinquè lloc.

Pel que fa a la resta de categories, menció especial per a Astrid Valls, que va aconseguir una segona posició a salt en P2A. Així com als equips de P2A (Judit Pons, Mariona Masjuan, Astrid Valls i Sonia Sorli) que va fer el 9è lloc; i el de P3B (Maria Sánchez, Julia Martin, Neus Shaofeng Costa i Anna-Xiang Valiente), l’11è, que respecte a la 1a Fase, van escalar posicions.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here