Joan Carles Tello, Sonia Carbonero, Francesc González i Marilú Fuentes van completar els 100 km de la Trailwalker Girona, que anava d’Olot a Sant Feliu de Guíxols, acabant en 31a posició de 372 equips participants amb un temps de 16 hores i 13 minuts. Així, a banda d’aportar els més de 1.500€ pels projectes de cooperació d’Oxfam Intermón, els vallesans van complir el seu gran objectiu: acabar la prova


Després de tot un any de preparatius i de buscar desenes de patrocinadors per poder disputar la prova, diumenge passat va arribar l’hora de la veritat i l’equip Trailwalker La Roca, format per Joan Carles Tello, Sonia Carbonero, Francesc González i Marilú Fuentes, va prendre part a la Trailwalker Girona, amb sortida a Olot i arribada a Sant Feliu de Guíxols. Els roquerols, que debutaven a la prova, afrontaven el desafiament amb molta il·lusió i ja des d’un bon principi van poder palpar el gran ambient que es vivia entre tots els participants.

Tot i les previsions de mal temps, la pluja va fer acte de presència en comptagotes i l’equip vallesà va poder gaudir del recorregut, amb un desnivell positiu de 423 metres, en les millors condicions. La prova constava de 10 etapes de 8 a 12 km i tots els equips havien de passar pels controls junts per tal de poder seguir endavant. A cada control, els roquerols van rebre l’ajuda del seu equip de suport, més de 20 persones, que els van recolzar amb roba de recanvi, menjar, etc. “Destaco per una banda el nostre equip de suport que va ser extraordinari, i per l’altre, l’equip que vam formar, la unió i la força que va fer que poguéssim arribar els quatre junts a la meta”, remarcava Juan Carlos Tello, un dels participants, a La Jornada del Vallès.

Els 4 participants durant la cursa

Els vallesans no només van aconseguir el seu gran objectiu, acabar la prova, sinó que ho van fer acabant en una meritòria 31a posició de 372 equips participants. Un èxit conjunt que els va permetre completar els 100 km de recorregut en 16 hores, 13 minuts i 42 segons, un temps realment extraordinari: “Quan vam arribar a meta no ens ho crèiem; tants kms no són fàcils de fer i és molt dur, però la satisfacció d’arribar a meta i saber que ho has fet per una causa solidària t’omple molt”, va destacar Tello.

Per participar-hi, l’equip Trailwalker La Roca va reunir més de 1.500 € amb el suport de més de 50 empreses. Uns diners que aniran destinats a projectes de cooperació d’Oxfam Intermón per lluitar contra la pobresa, entre ells, dur aigua potable als indrets del món en els quals fa més falta.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here