Després de 24 hores rodant en el circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt, l’equip Gass Racing d’Oriol Mena s’ha proclamat guanyador la 39ª edició de les 24 hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt, amb un total de 467 voltes


Després de no poder vèncer en la passada edició per problemes mecànics -encadenaven quatre anys seguits guanyant-, l’equip Gass Racing ha tornat a proclamar-se vencedor de de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes- Gran Premi Barnasfalt, celebrades aquest cap de setmana al circuit del Pinar de la Riera de Lliçà d’Amunt.

Des d’un bon principi l’equip de Bernat Cortès, Marc Solà, Santiago Bertràn i Oriol Mena han ocupat els primers llocs de la classificació i han acabat guanyant la prova amb autoritat. El segon equip classificat ha estat l’equip Powered by JG amb els pilots Andreu Batlles, Albert Batlles, Francesc Mataró i Alberto Pérez, i el tercer classificat l’equip NTGRUP&Team Casas. L’equip Team La Vinya ha estat de nou el guanyador de la categoria de la Vall del Tenes, l’equip MMR-ZR, integrat per pilots francesos i italians, ha estat el primer de la categoria internacional.

Una vegada més s’ha demostrat la resistència tant de pilots, mecànics com de ciclomotors que cada any superen les expectatives del públic i l’organització. Del total de 33 equips que van prendre la sortida dissabte a la tarda, sis han superat les 450 voltes, la qual cosa accentua el magnífic potencial dels equips. La resistència, l’entrenament previ, la velocitat, l’estratègia dels equips al moment del canvi o el repostatge són decisius per guanyar temps en cada volta i augmentar la diferència entre els equips i finalitzar la carrera amb els reptes proposats.

Segons els organitzadors, el dissabte, dia de la sortida i amb més activitats programades, s’ha notat un augment de públic superant els anys anteriors. Entre les activitats ha destacat l’espectacle de motor de Miquel Raspallo o el concert de Moto-Rock Concert que va arribar després dels focs artificials.

El president del Grup 24 Hores, Francesc Padró ha reconegut la gran labor dels voluntaris, superant també al nombre de voluntaris d’anys anteriors, més de 200 persones, que provenen de diferents llocs de Catalunya com Girona o Tarragona, i que fa que tot l’esdeveniment se superi cada any en organització i logística. En aquesta 39ª edició el Sr. Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport ha lliurat el trofeu als guanyadors.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here