Els de Pablo Quattrocchio van vèncer a casa del WP Sevilla (6-8), rival directe a la classificació


Primera Divisió estatal

L’equip absolut masculí de waterpolo del CN Granollers va aconseguir dissabte una important victòria a la piscina del WP Sevilla (6-8). El parcial de 0-4 inicial va encarrilar des del principi un partit en el qual els granollerins van desplegar un bon joc i van tenir una gran actitud durant tot l’encontre.

Tres punts de vital importància que permeten als de Pablo Quattrocchio, que són setens amb 11 punts, allunyar-se a 4 punts del vuitè, el mateix rival de dissabte. Abans d’acabar l’any, els granollerins rebran el CN Molins de Rei, que és tercer amb 13 punts, el proper dissabte 22 de desembre a les 16h. En cas de victòria, l’equip vallesà es posicionaria entre els primers classificats de la Primera Divisió.

Pel què respecta a altres categories, l’Absolut B va fallar davant el Badia (10-3), i l’absolut Femení va caure davant el Martorell (13-8). Els juvenils van perdre davant el CN Sant Feliu (4-10); l’infantil A va golejar al GEiEG (17-2), com ho va fer l’infantil B davant l’Horta (21-6). Finalment, l’aleví A va caure de forma contundent davant l’Atlètic Barceloneta (10-1).

Consulta aquí la classificació del primer equip masculí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here