L’equip granollerí ha caigut per 0-3 en una segona part desastrosa en la qual l’UE Figueres ha marcat els tres gols. Càmara creu que els jugadors han deixat de creure en el seu projecte: “Potser és el millor pel club i ha de ser un altre que encerti amb les tecles que jo aquest any no he sabut tocar”, ha apuntat després del partit


“És molt complicada la situació. El dia de la derrota al camp del Prat em vau preguntar si continuaria com a entrenador i jo us vaig dir que continuaria fins que els jugadors creguessin en el que fèiem. A mi avui veure els últims 15-20 minuts de la segona part em fa molt de mal i un entrenador ha de ser conscient que no es pot permetre aquestes coses i possiblement ha de prendre una decisió. Potser és el millor pel club i ha de ser un altre que encerti amb les tecles que jo aquest any no he sabut tocar”, apuntava Albert Càmara als micròfons de Ràdio Granollers, VOTV i La Jornada del Vallès després de la derrota de l’ECG davant el Figueres per 0-3.

Avui fa 15 dies amb la victòria davant el CE l’Hospitalet, que l’any passat militava a Segona Divisió B, l’EC Granollers es retrobava amb la victòria i obria una espurna d’esperança per tal de refer la mala dinàmica que porta arrossegant des de principi de temporada. Tanmateix, però, dues setmanes després l’equip torna a caure al camp del carrer Girona, (0-3) davant un Figueres més intens en una segona part nefasta de l’equip que ha pecat de manca d’actitud, sens dubte el detonant de la dimissió del tècnic: “Tots necessitem una mica d’orgull propi tant a la vida com a l’esport quan van mal dades, ha de ser aquí quan encara ha de sortir molt més el caràcter competitiu de l’esportista; potser el meu discurs ja s’ha acabat, ja el tenen tan sentit que no els hi entra”, es lamentava Càmara.

Amb aquesta derrota, la 13a en 18 partits, l’equip de la capital vallesana segueix antepenúltim amb 13 punts, 3 més que el Vilassar de Mar, cuer, i 2 més que el Gavà, penúltim. Un cop ha acabat el partit i ha atès els mitjans, Albert Càmara ha comunicat a la junta directiva la seva intenció de no continuar al capdavant del primer equip. Aquesta tarda la direcció del club granollerí es reuneix per prendre una decisió al respecte.

 

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here