Víctor Garcia, de 23 anys, arriba al club granollerí procedent del CF Les Franqueses, de Segona Catalana, i tanca la plantilla del primer equip. Garcia havia jugat a l’ECG durant les etapes cadet i juvenil i de sènior, abans de jugar amb el club franquesí, havia competit amb el CF Lliçà de Vall a Segona Catalana i amb el Bellavista Milan a Tercera Catalana


L’EC Granollers va anunciar el passat 21 d’agost el fitxatge de Víctor Garcia, extrem esquerre de 23 anys procedent del CF Les Franqueses. El jugador, de Santa Perpètua de la Moguda, es converteix així en l’onzè i el darrer jugador que incorpora l’equip granollerí per tal d’afrontar aquesta 5a temporada consecutiva a Tercera Divisió, abans del mercat d’hivern. Garcia, que ja va defensar els colors de l’ECG en les etapes cadet i infantil, es converteix en el cinquè reforç ofensiu del conjunt de José Solivelles.

CONCERT

Garcia, extrem hàbil amb molts recursos tècnics amb les dues cames, destaca per la seva polivalència i és que pot jugar tant de davanter com de mitja punta com a les dues bandes, encara que la posició d’extrem esquerre és la més habitual. Les darreres tres temporades ha estat un fix a l’onze inicial del conjunt franquesí, tot i que una lesió de llarga durada el va deixar fora dels terrenys de joc durant molts mesos.

El nou jugador de l’ECG va començar a competir amb l’equip del seu poble, el Santa Perpètua per passar a jugar posteriorment a una de les millors escoles de futbol catalanes, al CF Damm. Al conjunt cerveser hi va estar fins a l’etapa infantil quan va fitxar per l’EC Granollers, competint fins a juvenil de darrer any. Com a amateur va defensar els colors del CF Lliçà de Vall, a Segona Catalana i el Bellavista Milan, a Tercera Catalana, abans de fitxar pel CF Les Franqueses.

CONCERT

Així, Garcia se suma als fitxatges de Víctor Morales (migcampista), Arnau Fortuny (extrem), Ñito (migcampista), Sergi Besonias (lateral dret), Max Llovera (central), Damian Obispo (davanter), Cesc Clotet (extrem esquerre), Alejandro Muñoz (davanter), Joan Gual (migcampista) i Diego Garzón (lateral dret).

El darrer amistós de pretemporada del conjunt granollerí va ser el passat 25 d’agost quan va empatar (1-1) davant el CE Júpiter al camp del Carrer Girona. Serà també al municipal vallesà on els de José Solivelles debutaran a la Lliga, aquest proper diumenge (19 hores), rebent la UE Sant Andreu.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here