El club granolleri ha inscrit al primer equip Han Chen i Haochen Wang procedents de l’Olímpic Can Fatjó del grup 3 de Segona Catalana i formats a l’acadèmia de Nama Sports. 


L’EC Granollers ha inscrit a la plantilla del primer equip dos jugadors xinesos, Han Chen i Haochen Wang, vinculats amb la gestora del club, Nama Sports. L’empresa que dirigeix el club del carrer Girona des de l’1 de juny està especialitzada en gestió esportiva i compta amb diversos projectes i col·laboracions amb clubs estatals però també asiàtics. Concretament, Nama Sports gestiona el futbol formatiu de la Federació de Wuhan, a la Xina, amb dos granollerins, Pere Garcia i Albert Garcia al capdavant.

“Els inscrivim amb el primer equip perquè entrenin, mantinguin la forma i tinguin mutualitat per si es lesionen entrenant”, destaca Carlos Arean, de Nama Sports, tot i que no descarta que puguin arribar a debutar amb l’equip. “Això ja serà una decisió del míster. El pla inicial és que només entrenin però si els jugadors s’exerciten bé i l’entrenador confia amb ells i considera oportú alinear-los podrien debutar. Tanmateix, ho veig molt difícil”, assegura Arean.

Els jugadors, formats a l’acadèmia de Nama a Barcelona ja havien fet la pretemporada amb el primer equip de José Solivelles. Tanmateix, durant la primera volta han competit amb l’Olímpic Can Fatjó del grup 3 de Segona Catalana jugant una desena de partits. Anteriorment, havien defensat els colors de l’AE Josep Maria Gené -club amb el qual Nama hi té un acord de col·laboració- a la Lliga Nacional juvenil.

Carlos Arean ha volgut destacar als micròfons de la Jornada del Vallès la gran temporada que està fent l’equip i ha posat èmfasi en el magnífic treball de l’equip tècnic amb José Solivelles al capdavant. Actualment el conjunt granollerí és setè amb 37 punts, a 7 punts de la zona de ‘play-off’ d’ascens i amb 14 punts de marge respecte el descens. Aquest diumenge reben el Santfeliuenc en partit corresponent a la 26a jornada de lliga.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here