L’EC Granollers fitxa un lateral esquerre amb molta projecció

0
632
Arruebo va jugar en el seu segon any de juvenil al juvenil B del Celta / FOTO: canteiraceleste.com

Arnau Arruebo, de 20 anys, es converteix en el primer fitxatge de l’EC Granollers 2020-2021. Format en els planters del Cornellà, el Barça, el Celta, el Girona i l’Europa, arriba al club granollerí procedent del CF Mollet amb el qual ha competit a Primera Catalana aquesta darrera temporada rendint a un bon nivell 


L’EC Granollers ha anunciat aquest migdia el fitxatge d’Arnau Arruebo, un lateral esquerre de 20 anys amb molta projecció que arriba al club del carrer Girona procedent del CF Mollet, amb el qual ha competit a Primera Catalana aquesta darrera temporada. El primer fitxatge de l’ECG, a part d’haver tingut el privilegi de formar-se en els millors planters catalans, destaca per la seva rapidesa, profunditat i tenir un ampli recorregut per la banda esquerre, a banda de tenir bona arribada a l’àrea i un alt nivell competitiu.

Aquesta temporada ha estat un fix al lateral esquerre del CF Mollet, sent un dels jugadors de l’equip dirigit per Jordi López que ha tingut més minuts en la que ha estat la seva primera campanya que ha disputat com a jugador sènior. “Venia d’una lesió de creuats que l’havia mantingut quasi tota la temporada en blanc i ha mostrat una capacitat de treball admirable i un caràcter i una personalitat importants. Ha demostrat una determinació i una gran força per continuar creixent com a futbolista i ha fet un avanç molt important aquesta campanya a Primera Catalana. Encara té molt recorregut per seguir creixent i estic convençut que a l’EC Granollers podrà seguir progressant”, destaca el seu exentrenador, Jordi López, a La Jornada del Vallès.

Un privilegiat en l’etapa de formació

Va començar al CF Badalona però rapidament el Cornellà se’l va emportar en l’edat d’infantil de segon any. Amb el conjunt del Baix Llobregat hi competiria dues temporades arribant a ser seleccionat amb el combinat català sub16. La darrera campanya al Cornellà va destacar molt i el Barça el va fitxar jugant al cadet A de l’entitat blaugrana. L’estiu del 2016 va fitxar pel Celta de Vigo en la seva primera etapa de juvenil.

Després d’una temporada al conjunt gallec, Arruebo va tornar a Catalunya per jugar amb el Girona, de Nacional, abans d’acabar la seva etapa de juvenil al CE Europa de Divisió d’Honor.


Notícies relacionades

Primeres renovacions d’un EC Granollers que ja prepara la temporada 2020-2021

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here