Garcia jugant amb Andorra contra Holanda

El lateral esquerre andorrà, de 29 anys, és el primer jugador internacional que fitxa pel club granollerí. Garcia, que arriba a l’ECG procedent del Manlleu, ha defensat els colors de la selecció andorrana en més de 30 ocasions


L’EC Granollers va anunciar ahir el quart fitxatge de cara a la propera temporada. Es tracta de Marc Garcia, un lateral esquerre de 29 anys, internacional amb la selecció andorrana, que arriba al club de la capital vallesana procedent del Manlleu. Garcia, que ha estat 35 vegades internacional, és un fix amb el combinat andorrà del qual n’és el lateral esquerre titular.

El defensa, nascut a Andorra La Vella, té àmplia experiència amb equips de Tercera Divisió. Al llarg de la seva carrera ha defensat els colors de l’Eivissa B, el Fraga, el Pomar, L’Atlético Monzón, la UE Vic, el Llagostera, el Palamós, el Cerdanyola, el Rubí i el darrer, club del qual procedeix, el Manlleu, descendit aquesta campanya a Primera Catalana.

Garcia va defensar els colors de la UE VIC fa quatre temporades / JORDI CUTRINA

D’aquesta manera, Garcia cobrirà la baixa sensible de Gerard Font que ha fitxat pel Lugo B. El jugador andorrà és el quart fitxatge de l’ECG després de les incorporacions d’Eloi Zamorano, Eduard Domingo i Felipe Sá. En els propers dies l’entitat granollerina anunciarà nous fitxatges.

Nous moviments a l’EC Granollers

1 comentari

  1. No és el primer internacional del Granollers. La temporada 2006-2007 es va fitxar a Silvestre Mesaka, internacional amb Guinea Equatorial.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here