El jugador barceloní de 33 anys, format a Can Barça i amb experiència a Primera Divisió amb el Deportivo de La Corunya, és un reforç de luxe pel conjunt granollerí


Després d’anunciar la baixa de Roland Garros ahir el vespre, aquest mateix matí l’EC Granollers ha anunciat el fitxatge de Cristian Hidalgo, mitjapunta de 33 anys, amb experiència a Primera Divisió, Segona A i Segona B. El jugador barceloní, després de formar-se al Sant Gabriel, va fitxar pel juvenil del Barça i va jugar amb el filial blaugrana del 2003 al 2005. Al 2006, va fitxar pel Deportivo de la Corunya, equip en el qual va jugar prop de 70 partits en 3 temporades. Després de l’equip gallec va defensar els colors de l’Hércules, l’Elx i clubs de Bulgària, Xipre i Israel. El seu darrer club va ser l’Atlético Tetuán, un dels equips punters de la lliga marroquina.

Després de vàries temporades en equips estrangers, Hidalgo compleix la seva il·lusió de tornar a jugar a l’estat espanyol. El barceloní, que aportarà experiència a l’equip d’Albert Càmara, arriba amb moltes ganes de sumar i d’ajudar al club granollerí a assolir el gran objectiu de la temporada. Tot i ja tenir fitxa federativa, està previst que debuti el proper cap de setmana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here