Dani Muela, davanter de 29 anys, procedent del Palamós i amb àmplia experiència a Tercera, i Suaibo Sanneh, extrem esquerre de 18 anys, procedent del Juvenil A de la Damm, són el 9è i el 10è fitxatge de l’ECG de cara a la propera temporada

El capità ‘Riki’ Alcàntara ha tornat a recaure de la lesió de lligaments creuats que el va tenir 11 mesos allunyat dels terrenys de joc i haurà de tornar a passar pel quiròfan


L’EC Granollers ha anunciat en les darreres hores els dos darrers fitxatges que completen la plantilla del primer equip de cara a la propera temporada. Una vegada havent fet pública la renovació de fins a 10 jugadors (Ricky Alcántara, Víctor Morales, Pau Darbra, Ñito Martín, Oriol Molins, Àlex Castillo, Max Llovera, Alvaro Garcia, Guillem Pujol i Eloi Zamorano) en les darreres setmanes, l’equip tècnic de José Solivelles ha mogut fitxa per completar la plantilla de cara a la propera temporada.

Després d’anunciar els fitxatges d’Arnau Arriebo (CF Mollet), Erbol Atavaev (Juvenil A), Adrià Prado (Banyoles) i Sergi Altimira i Iker Hernández (juvenil A CE Sabadell), Álex Túnez (Damm), Arnau Campeny i Marc Río (Horta), l’ECG ha anunciat les incorporacions de Dani Muela, davanter de 29 anys, procedent del Palamós i amb àmplia experiència a Tercera, i Suaibo Sanneh, extrem esquerre de 18 anys, procedent del Juvenil A de la Damm.

Muela, que aquesta darrera temporada ha disputat 19 partits amb el Palamós i ha anotat 10 dianes, juga de davanter centre i assegura gols a l’equip de Solivelles. La temporada 2018-2019 va jugar amb la UE Sabadell Nord a Primera Catalana marcant 8 gols en 22 partits. Anteriorment, havia defensat els colors del Gavà a Tercera Divisió i de la UE Ildefons, CE Manresa i Horta a, Primera Catalana. Per la seva part, Suaibo Sanneh reforçarà també la zona ofensiva de l’ECG. L’extrem esquerre que arriba de la Damm i destaca per la seva velocitat, debutarà en categoria sènior al conjunt granollerí.

Baixa significativa del capità

Va tornar als terrenys de joc el passat mes de desembre, després d’11 mesos lesionat però, malauradament, ‘Riki’ Alcàntara ha tornat a recaure de la lesió de lligaments que va patir el 23 de desembre del 2018, quan es va lesionar en la victòria de l’ECG al camp del carrer Girona davant la Fundació Esportiva Grama. El capità, que és l’únic jugador de la plantilla que queda de la primera temporada a Tercera (2015-2016), haurà de tornar a passar pel quiròfan i ajudarà a l’equip tècnic des de les banquetes en els mesos de recuperació.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here