Els d’Albert Garcia sumen la tercera derrota de la temporada en un partit travat i poc lluït


A.P / La victòria davant l’UE Figueres en la darrera jornada havia donat molta moral a l’EC Granollers, que avui, tot i la derrota, no s’ha vist ‘mermada’. I és que els d’Albert Garcia han competit a totes, i tot i no jugar un dels millors partits de la temporada, haguessin pogut puntuar si les dues ocasions de Bauli i Zamorano haguessin entrat amb el minut 90 ja complert.

A la primera part el Gavà ha dominat el partit buscant joc per les bandes amb dos laterals molt profunds i amb Nico Cata com a gran protagonista. El migcentre ofensiu del Gavà, amb el 10 a l’esquena i unes qualitats físiques excepcionals, ha baixat totes les pilotes aèries i ha distribuit el joc de forma magistral tant al davanter centre com a les dues bandes. Tot i això, el Granollers ha pogut refusar les ocasions més perilloses del Gavà, com una falta molt a prop de l’àrea que ha pogut parar a la perfecció Ortega.

La segona part ha començat amb un gerro d’aigua freda amb el gol ja al minut 3 dels locals.  Centrada des de l’esquerra de Cano del Gavà, en una falta lateral, la pilota bota dins  de l’àrea i remata a plaer, amb la cama dreta, el central Cazorla.  Un gol que ha provocat que els locals tiressin enrere  les línies per mantenir el resultat i que els d’Albert Garcia fessin un pas endavant que els hi ha permès tenir l’empat a tocar. Les dues, ja al minut 90. La primera un cop de cap de Bauli que ha salvat el central Pujol sobre la mateixa línia de gol i després Zamorano amb un xut des de 30 metres que entrava per tot l’escaire i que el porter Eric Alcaraz ha pogut refusar.

Una derrota que ha pagat cara l’EC Granollers que ha perdut una de les places de privilegi i ha baixat fins a la 6ena posició. El CF Gavà escala fins a la segona posició gràcies a la derrota del Júpiter al camp del Palamós (2-0). Diumenge els vallesans reben un CD Masnou en hores baixes que és 18è i amb 10 punts.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here