L’EC Granollers aposta fermament per la joventut

0
370

Les 6 incorporacions que ha fet fins el moment el primer equip de l’ECG són jugadors de no més de 20 anys formats en les millors pedreres catalanes i amb moltes possibilitats de créixer a Tercera Divisió: Arnau Arriebo (CF Mollet), Adrià Prado (Banyoles), Sergi Altimira i Iker Hernández (juvenil A CE Sabadell) i Álex Túnez (Damm). A banda, Solivelles també ha incorporat Erbol Atabaev procedent del Juvenil A


L’Esport Club Granollers porta temps preparant la propera temporada al grup 5 de Tercera Divisió. José Solivelles, que ha completat la segona campanya al capdavant de l’equip, deixant-lo en una meritòria 8a posició del grup V de Tercera Divisió, porta mesos treballant en la plantilla de la propera campanya. El de Sabadell ha renovat la columna vertebral (Ricky Alcántara, Víctor Morales, Pau Darbra, Ñito Martín, Oriol Molins, Àlex Castillo, Max Llovera, Alvaro Garcia, Guillem Pujol i Eloi Zamorano, fins el moment) i, enguany, fa una aposta molt clara en els nous fitxatges, aposta fermament per la joventut.

Les 6 incorporacions que ha fet fins el moment el primer equip de l’ECG són jugadors de no més de 20 anys formats en les millors pedreres catalanes i amb moltes possibilitats de créixer a Tercera Divisió: Arnau Arriebo, lateral esquerre (CF Mollet), Adrià Prado, lateral dret (Banyoles), Sergi Altimira -interior- i Iker Hernández -central- (juvenil A CE Sabadell) i Álex Túnez, porter (Damm). A banda, Solivelles també ha incorporat Erbol Atabaev, interior molt polivalent, procedent del Juvenil A

Els fitxatges:

Arnau Arruebo, lateral esquerre, 20 anys

Arruebo va jugar en el seu segon any de juvenil al juvenil B del Celta / FOTO: canteiraceleste.com

Arnau Arruebo, format en els planters del Cornellà, el Barça, el Celta, el Girona i l’Europa, arriba al club granollerí procedent del CF Mollet amb el qual ha competit a Primera Catalana aquesta darrera temporada rendint a un bon nivell. Destaca per la seva rapidesa, profunditat i tenir un ampli recorregut per la banda esquerre, a banda de tenir bona arribada a l’àrea i un alt nivell competitiu.


Adrià Prado, lateral dret, 20 anys

Adrià Pardo, que juga de lateral dret i té experiència a Tercera Divisió, arriba al camp del carrer Girona procedent del Banyoles. Anteriorment havia jugat a Tercera amb el San Cristóbal i el Terrassa. En etapa juvenil havia defensat els colors del Girona i la UE Sant Andreu, després d’haver jugat en categories inferiors a la Gramanet, al Jabac i a la Damm.


Sergi Altimira, interior – pivot, 19 anys

Altimira ha defensat els colors de juvenil A del CE Sabadell aquesta darrera campanya / FOTO: CE SABADELL

Sergi Altimira, de Cardedeu, debutarà amb l’ECG en categoria sènior. Altimira, que juga d’interior dret o de pivot i té 19 anys, es va formar al Barça, on va jugar en tots els equips de futbol 11 fins al juvenil B. En aquesta darrera temporada ha estat una peça clau del juvenil A del CE Sabadell que ha assolit l’ascens a Divisió d’Honor.


Iker Hernández, central, 19 anys


El central Iker Hernández que com Sergi Altimira ha estat una peça clau del juvenil A del CE Sabadell que ha assolit l’ascens a Divisió d’Honor, també s’incorpora a l’ECG en qualitat de cedit.

Després de 14 anys defensant l’escut del club arlequinat enguany jugarà al camp del Carrer Girona en la seva primera etapa d’amateur.


Álex Túnez, porter, 19 anys

Àlex Túnez serà un dels altres jugadors incorporats per l’ECG que debutarà en etapa amateur. Provinent del juvenil A de la Damm, serà el possible relleu a la porteria d’Alvaro Garcia.


Erbol Atavaev, interior, polivalent, 19 anys

El jugador de 19 anys, Erboal Atabaev, natural de Kazakhstan, puja del juvenil A. És un Interior que pot jugar en diversos posicions del mig del camp i també de l’atac i ja va estar a les ordres del primer equip la temporada passada. Diamant en brut que José Solivelles té la intenció de polir.


Consulta aquí el mercat de fitxatges del Vallès Oriental

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here