El migcentre Joan Inés, de 21 anys, procedent del Centre d’Esports l’Hospitalet, i el central Martí Serra, de 19 anys i natural de Cardedeu, procedent del juvenil de Divisió d’Honor de l’Almeria, són la 7a i 8a incoporació de l’EC Granollers 2018-2019


L’EC Granollers segueix confeccionant la plantilla del primer equip i ahir va anunciar dues noves incorporacions: Joan Inés i Martí Serra. Dos jugadors molt joves que s’incorporen al nou projecte de l’ECG dirigit per José Solivelles que aposta fermament per jugadors joves amb molta projecció.

Joan Inés Gil, migcampista de 21 anys, es va formar a l’Escola de Futbol Gavà i en les categories inferiors del Futbol Club Barcelona i CF Damm, en les etapes de cadet i juvenil. Es va estrenar com a amateur amb el Centre d’Esports Hospitalet. Amb els riberencs no va gaudir de masses oportunitats com a titular i durant el mercat d’hivern el van cedir a la Unió Esportiva Castelldefels on ha disputat 15 partits aquesta temporada com a titular. Migcampista molt complet, arriba a l’Esport Club Granollers per una temporada.

Joan Inés defensant els colors de la UE Castelldefels /FOTO: UE Castelldefels

Per la seva part, Martí Serra, de 19 anys, arriba al club granollerí procedent del juvenil de Divisió d’Honor de l’UD Almería. Central amb molta projecció, va arribar l’any passat a l’Almería procedent de la Damm. Amb l’equip andalús ha fet una campanya extraordinària, ajudant a l’equip a acabar sisè de la màxima divisió juvenil. El jove central de Cardedeu, torna a Catalunya per jugar a l’Esport Club Granollers, en el que serà el seu primer any com a amateur.

Martí Serra fa 3 temporades defensant els colors de la Damm

Dos fitxatges que són una aposta de futur de la direcció esportiva de l’ECG, que segueix confiant en jugadors joves per confeccionar la plantilla del primer equip.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here