La jugadora calderina del Club Hoquei Palau de Plegamans serà una de les jugadores destacades del combinat estatal que disputarà el Campionat del Món a Xile, del 26 de setembre a l’1 d’octubre


Laura Puigdueta, Laura Vicente i Berta Busquets, totes tres del Club Hoquei Palau de Plegamans, han estat convocades pel seleccionador estatal, Alejando Domínguez, per participar al Campionat del Món d’hoquei patins, que tindrà lloc a Iquique (Xile) a finals del mes de setembre, concretament del 26 a l’1 d’octubre.

Vicente, Busquets i Puigdueta, única jugadora del Vallès Oriental que participarà a la competició, van guanyar el Campionat d’Europa amb el combinat espanyol el passat mes d’agost, en una final davant Portugal, en la qual Puigdueta va marcar una de les dues dianes de la selecció. D’aquesta manera, les de Domínguez es van treure l’espineta del Mundial del 2014 disputat França, en el qual la selecció portuguesa les va eliminar a vuitens de final.

Així, la selecció espanyola començarà els entrenaments per preparar la competició, al Car de Sant Cugat, a partir de l’1 d’agost amb el clar objectiu d’aixecar el títol mundial, després d’haver guanyat de forma consecutiva els 4 darrers europeus.

La dada

La selecció espanyola és la segona amb més títols mundials (4) per darrere d’Argentina (5), que és l’actual campiona. El darrer Campionat del Món que va guanyar Espanya va ser el 2008 davant Portugal (3-1).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here