Prop de 1.000 corredors van participar a un Campionat d’Espanya cadet marcat per la calor i pel gran nombre de rècords estatals 


Ple absolut d’espectadors durant tot el cap de setmana a les pistes d’atletisme de Granollers amb la disputa del Campionat d’Espanya cadet d’atletisme.  Prop d’un miler de corredors van participar a una competició en la qual es van batre una gran quantitat de rècords estatals, un fet que demostra la progressió del nivell de l’atletisme català i espanyol: “He quedat molt sorprès pel gran nombre de rècords que hi han hagut, tenint en compte la data i, per tant, la calor. Aquesta generació és molt bona i asseguren el futur de l’atletisme estatal”, va apuntar Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers.

Cap atleta vallesà va aconseguir entrar al podi, tot i que Maria Carner, del Club Atlètic Mollet, es va quedar a només 7 segons de la medalla de bronze quedant quarta als 3.000 metres. Per altra banda, Israel Ferrón del Club Atlètic Montornès va quedar cinquè en la final de la prova de triple salt, assolint 13,64 metres i quedant a un sol centímetre del quart classificat.

La calor, que en algunes hores va arribar als 35 graus, va ser una de les grans protagonistes i va obligar a atendre diversos atletes que van patir cops de calor. El fet que el campionat es disputi a aquestes dates, amb temperatures tan altes, és a causa del calendari, segons va apuntar Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme: “Per culpa dels Jocs Olímpics s’han d’anar retrassant totes les proves i l’hem de disputar ara”.

El campionat, organitzat pel Club Atlètic Granollers, va tenir més de 120 voluntaris i va suposar una gran injecció econòmica per Granollers, i és que prop de 3.000 persones, entre atletes i familiars, hi van passar el cap de setmana per gaudir del millor atletisme cadet de l’estat espanyol.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here