L’equip vallesà va sumar la tercera derrota consecutiva al caure per 4-3 davant el CB Benalmadena. Les victòries van ser de Lara i Blanca Lucas en categoria de doble femení, la mateixa Blanca Lucas en individual femení i Blai Ramírez en individual masculí


L’Associació Granollers Esportiva va tornar de terres andaluses amb la quarta derrota de la temporada, la tercera de forma consecutiva davant el CB Benalmadena, segon classificat de la Divisió d’Honor de bàdminton. En dobles mixte Nerea Sánchez i Marc Gallardo van caure per 21-17 i 21-14 davant els locals Marina Garví i Alejandro Toro. En dobles femení l’equip vallesà va aconseguir la primera victòria. Blanca Lucas i Lara Lucas van començar perdent per 21-16 però van aconseguir remuntar amb dos 19-21 consecutius.

En dobles masculí, Arnau Duran i Marc Gallardo van perdre en un partit molt disputat per 23-21 i 21-18 davant Rafael Gálvez i Alejandro Toro. En individual femení, Blanca Lucas va guanyar a l’holandesa Sophie Endtz per 15-21 i 13-21. En l’altre partit de l’individual femení Lara Lucas no va poder superar Isabel Fernandez i va caure de forma clara per 21-11 i 21-10.

En categoria individual masculina, Arnau Duran es va enfrontar a Rafael Gálvez. El vallesà va perdre el primer joc per 21-8, va aconseguir forçar el tercer joc amb un 18-21 però va acabar cedint una derrota per 21-18. Per últim, també en categoria individual masculina Blai Ramírez va aconseguir guanyar per 17-21 i 12-21 a Jacob González.

Amb aquesta derrota l’Associació Granollers Esportiva segueix en la sisena posició d’aquest top8 de la primera divisió estatal de bàdminton, després de 6 jornades disputades, amb un balanç de dues victòries i quatre derrotes. El pròxim partit de l’equip vallesà serà el 5 de desembre al pavelló municipal del Congost de Granollers contra el Tecnun, cinquè classificat, una bona oportunitat dels granollerins de retrobar-se amb la victòria davant un rival directe.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here