Tal com informa el diari Som Granollers, la instal·lació se situarà a la zona verda que hi ha entre la Via Europa i els carrers França i Itàlia, al polígon Pla de Llerona


Les Franqueses comptarà amb un circuit per bicicletes i una pista d’atletisme. Així ho va anunciar l’alcalde, Francesc Colomè, durant la presentació de la Mitja en la qual va apuntar que el projecte executiu es començarà a redactar properament. “Serà un tartan d’uns 200 metres de corda”, va apuntar l’alcalde. La instal·lació se situarà ben a prop de l’anomenada ‘Ruta del Colesterol’, concretament a la zona verda que hi ha entre la Via Europa i els carrers França i Itàlia, al polígon Pla de Llerona, molt a prop dels parcs del Falgar i la Verneda.

Una nova instal·lació esportiva que es dura a terme per la demanda d’entitats esportives del municipi com el club de running A4elkm o la Unió Ciclista Les Franqueses que havien expressat en nombroses ocasions la voluntat de gaudir d’un espai a la localitat per desenvolupar la seva activitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here