FOTO: Ajuntament Ametlla del Vallès

A banda d’haver fet una gran inversió per renovar la gespa del camp de futbol Municipal, en el qual hi competeixen CF l’Ametlla i Associació Esportiva l’Ametlla, el consistori també ha apostat per crear un nou gimnàs a l’escola Bertí i cobrir la pista del costat del pavelló, per tal de poder acollir un bon nombre d’equips de pista del municipi


Des del 26 de setembre, els equips de futbol de l’Ametlla del Vallès, Club de Futbol l’Ametlla i Associació Esportiva l’Ametlla, ja gaudeixen de la nova gespa artificial que l’Ajuntament va instal·lar al Camp de Futbol Municipal Josep Costa. Una renovació que ha permès a les dues entitats poder desenvolupar les seves activitats en unes condicions immillorables.

La nova gespa del Municipal Josep Costa / C

Així mateix, l’ens municipal també ha apostat per construir un nou gimnàs a l’escola Bertí, unes obres que ja han començat i es preveu que estiguin acabades a finals d’any. Cobrir la pista poliesportiva del costat del pavelló Municipal, és la darrera actuació del consistori, que veu necessària l’acció per tal de poder acollir el bon nombre d’equips d’esport de pista que va assolint el municipi.

Totes les notícies dels esports a l’Ametlla del Vallès:

CLICANT AQUÍ

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here