El nou equipament, un parc de trialsin, serà una instal·lació preparada per a la pràctica del trial amb bicicleta i tindrà diferents circuits amb diversos nivells de dificultat


L’Ametlla del Vallès comptarà amb un nou equipament esportiu per als amants del trial situat a la Font de la Mina, l’esplanada que hi ha davant del poliesportiu municipal.  Així ho ha anunciat el consistori que ha apuntat que les obres començaran properament. L’equipament serà un parc de trialsin, una instal·lació preparada per a la pràctica del trial amb bicicleta, una disciplina en creixement i força practicada a l’Ametlla del Vallès.

A la nova instal·lació hi haurà zones amb diferents materials (pedres de granit, pedres quadrades, formigons, pneumàtics, mòduls de fusta, etc.), que conformaran circuits amb diversos nivells de dificultat. El projecte preveu ocupar part de l’esplanada de davant del pavelló en el que serà un recinte tancat, amb il·luminació, zona coberta, punt d’aigua i, probablement, també un lavabo. A La Jornada del Vallès properament ampliarem l’informació.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here