L’Ajuntament de Canovelles ret homenatge als germans Lloret

0
1824

Damaris i Pol Lloret, van guanyar el campionat del món de muay thai, celebrat a Bangkok la setmana passda, en les seves respectives categories 


Ahir a la tarda l’Ajuntament de Canovelles va voler retre homenatge a dos joves esportistes del municipi. Per això es va celebrar una recepció oficial, a la Sala de Plens, als germans Lloret, campions del món de muay thai. La Damaris, de 8 anys, i el Pol, de 13, van aconseguir l’or mundial al campionat del món celebrat a Bangkok la setmana passada en les seves respectives categories. El Pol s’ha proclamat ja cinc cops campió del món de muay thai, dos cops campió del món de K1rules i un cop de Wai Khru. La Damaris es va imposar a la final a un nen egipci i ja suma 12 combats amb 11 victòries i l’or mundial.

“És un orgull que porteu el nom de Canovelles arreu del món”, ha apuntat l’alcalde Emilio Cordero que ha valorat molt positivament el suport de familiars, entrenadors i companys a aquestes dues joves promeses. La regidora d’Esports Raquel Naveros ha volgut destacar l’esforç i la perseverança d’aquests joves esportistes i ha afegit que “sense aquests valors no estarien aquí”.

El pare del Pol i la Damaris, Lluís Lloret, que també va ser campió de  muay thai, s’ha mostrat molt emocionat pel reconeixement als seus fills i ha agraït el suport de l’Ajuntament de Canovelles. Lloret ha volgut destacar que “hem canviat la imatge del muay thai com a esport i hem demostrat que qualsevol persona pot practicar-lo com qualsevol altra activitat”.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here