L’AEH Les Franqueses crea un nou equip sènior femení

0
455

L’entitat franquesina crea el sènior femení B, format bàsicament pel bloc del juvenil que aquest any estava jugant a Lliga Catalana, la màxima categoria de Catalunya, amb l’objectiu de donar sortida a les jugadores que acaben l’etapa juvenil i així puguin agafar experiència com a sèniors sense marxar de l’entitat. L’equip, entrenat per Miquel Corbinos, competirà a Segona Catalana


La propera temporada l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses tindrà un equip sènior femení B que estarà format bàsicament pel bloc del juvenil que aquest any estava jugant a Lliga Catalana, la màxima categoria de Catalunya. L’equip el dirigirà Miquel Corbinos, tècnic del juvenil la darrera campanya, que estarà acompanyat de Joel Montava, que farà de segon.

Un equip creat per donar sortida a les jugadores que acaben l’etapa juvenil que així podran agafar experiència com a sèniors sense marxar de l’entitat. El conjunt filial, que competirà a Segona Catalana, tindrà una plantilla àmplia i també podrà reforçar l’equip sènior de Lliga Catalana.

Aposta ferma per l’handbol femení

L’AEH Les Franqueses ja porta anys fent una aposta ferma per l’handbol femení. Tant és així que fa temporades que omplen totes les categories femenines des de prebenjamí fins a sènior, a part de l’equip màster femení que ha començat a entrenar a aquest any. La progressió en el nombre de jugadores ha estat constant en les últimes temporades: l’any 2016 van comptar amb 42 jugadores, el 2017 amb 56, el 2018 amb 76 i la temporada passada van arribar a la xifra de 84 jugadores, una xifra que aquesta campanya esperen superar. A banda, el club s’ha adherit al Pla de d’Igualtat de la Federació Catalana d’Handbol, apostant clarament per potenciar l’handbol femení.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here