El proper 5 de setembre el club franquesí serà oficialment ambaixador de les Nacions Unides en reconeixement a la tasca que porta anys duent a terme a l’Àfrica, realitzant viatges solidaris que ja els han portat a Etiòpia, la República de Benin i Uganda. L’entitat vallesana també ha anunciat que el Camerun serà el quart país que visitaran el proper 2017


ramassa 4La Fundació de les Nacions Unides, Peace, Justice and Security Foundation, ha declarat l’AE Ramassà ambaixador en reconeixement a la seva tasca solidària. Aquest títol valora el vessant més humanitari del club, que l’ha abanderat en les seves expedicions a l’Àfrica. El seu objectiu és el de transmetre, a través de l’esport, valors com la justícia, la integració, el treball en equip, la cooperació i l’educació. El pròxim 5 de setembre, coincidint amb el Dia Internacional de la Caritat, membres del club aniran a La Haia per assistir a la gala inaugural de la Fundació com a representants d’un dels 17 projectes globals, que l’Organització Mundial ha marcat com a essencials per al desenvolupament sostenible del planeta. El projecte de l’ A.E.Ramassà forma part de l’objectiu número 16 i compte amb l’ugandès Victor Ochen com a ambaixador. La meta 16 promou la pau i la inclusió social per al desenvolupament sostenible, fent possible l’accés a la justícia i a la construcció d’institucions inclusives, responsables i efectives en tots els nivells. En aquest acte, l’A.E. Ramassà firmarà el conveni que l’acreditarà com a ambaixador mundial de les Nacions Unides, així com també compartirà la seva experiència viscuda al llarg d’aquests anys. Està previst que a l’acte hi assisteixi el secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-Moon i l’actriu i convidada honorífica, Sharon Stone.

L’A.E. Ramassà i Victor Ochen

rammassa ugandaVictor Ochen és un dels principals activistes de l’Àfrica. Va ser el primer ugandès i el candidat africà més jove al premi Nobel de la Pau, així com l’actual ambaixador de les Nacions Unides per a Projectes Globals. Després d’una infància marcada per al conflicte bèl·lic i de convertir-se en nen soldat, al 2005 va fundar l’African Youth Initiative Network. Ja porta 15 anys treballant per a que els joves d’avui en dia es converteixin en agents de la pau. La relació entre l’A.E. Ramassà i Victor Ochen va començar aquest abril, durant el viatge solidari que va fer l’equip a Uganda. L’ugandès captivat per la tasca social i educativa que els vallesans porten fent al continent africà des de 2014 -en la seva aventura per Etiòpia, al 2015 a República de Benín i enguany a Uganda -ha volgut homenatjar l’equip atorgant-li el títol d’ambaixador del Projecte 16 de les Nacions Unides per aconseguir un món millor.

Nova equipació

nova equipacio ramassa

A la gala, l’AE Ramassà presentarà la nova equipació, dissenyada especialment per a l’ocasió. Aquesta s’allunya de les tradicionals barres grogues i vermelles, que representen el club, i aposta per un sobri blau marí on l’emblema de les Nacions Unides pren protagonisme, així com el de la Fundació Peace, Justice and Security Foundation i UN Global Goal 16. Aquesta serà la vestimenta que lluirà en tots els actes que faci amb l’Organització en el que queda d’any i durant el 2017.

Nova expedició solidària 2017: Camerun

L’A.E. Ramassà ja està començant a treballar en la seva nova aventura solidària al continent africà. El pròxim destí serà Camerun on, a part de jugar un partit de futbol que els enfrontarà amb un dels principals equips del país, recorreran els principals punts del territori amb una missió solidària: entregar material escolar i esportiu a nens i nenes de la zona. Per la seva part, les Nacions Unides ja ha declarat el seu compromís i destinarà material per repartir durant el viatge. El conveni que uneix el club i les Nacions Unides es farà factible el pròxim dilluns 5 de setembre quan tindrà lloc la primera gala Peace, Justice and Security Foundation a La Haia, que comptarà amb la presència del secretari general Ban Ki-Moon, Victor Ochen i l’actriu americana Sharon Stone.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here