L’AE Ramassà lluitarà per completar una temporada històrica

0
2253

L’equip de Les Franqueses del Vallès s’ha reforçat amb 10 nous jugadors i enguany lluitarà per assolir l’ascens a Tercera Catalana per primera vegada a la seva història. A banda, aquesta propera primavera el club completarà el seu cinquè viatge solidari a l’Àfrica amb un destí encara per decidir


L’AE Ramassà ha començat a totes aquesta nova temporada al grup 9 de Quarta Catalana sumant dues victòries en els primers dos enfrontaments. Els franquesins conserven el bloc de la darrera campanya i han incorporat 10 nous jugadors que han donat un plus de qualitat a l’equip: “Comencem amb molta il·lusió, aquest any aspirem al màxim, tenim un conjunt amb moltes cares noves que pugen el nivell de l’equip i conservem el bloc base de l’any passat que ens dóna molta empenta i força”, destaca el tècnic, Jordi Grivé, que complirà la seva tercera temporada al capdavant de l’equip.

Tres anys enrere, coincidint amb l’inici dels viatges solidaris a l’Àfrica i l’entrada de Grivé com a tècnic, l’entitat va plantejar un canvi de filosofia, una ‘refundació’ després d’anys grisos que consistia a fer un pas endavant com a equip. Les dues darreres temporades, el conjunt s’ha consolidat a la categoria, plantant cara contra els primers classificats i enguany vol fer el pas definitiu: “L’objectiu serà intentar assolir la Tercera Catalana. Tenim equip per poder lluitar pels primers llocs i el grup té molta il·lusió. Intentarem portar-ho a terme”, assegura el tècnic del Ramassà, que just després de penjar les botes, després de jugar 17 anys a l’equip, va passar a ser-ne l’entrenador.

“Estem molt contents de les noves incorporacions, hem fet un equip homogeni”
Els nous fitxatges de l’AE Ramassà 2017-2018

El Ramassà conserva jugadors importants de la darrera temporada com Rubén Romera, Ismael Musso, o Ferran Izcara, entre altres i, a més a més, ha incorporat 10 nous jugadors que reforcen totes les línies de l’equip. Les noves incorporacions són el porter Albert Casas; els defenses Marc Garuz, David Perales, Abel Caballero i Miquel Dinarès; els migcampistes Carlos Chacón (també pot jugar de lateral), Oriol Ferrer, Adrià Argemí i Ivan Requena, i a davant Oliver Jabato, que ha marcat més de 15 gols per temporada els darrers anys, que ha competit entre Quarta i Tercera Catalana. “Estem molt contents de les noves incorporacions, hem fet un equip homogeni”, apunta Grivé que aposta perquè el seu equip “desplegui un futbol de combinació”, tal com ha fet les darreres temporades.

5è viatge solidari a l’Àfrica a l’horitzó

Després d’haver viatjat a Etiòpia el 2014, a la República de Benín el 2015, a Uganda el 2016 i a Camerun aquest passat mes d’abril, l’AE Ramassà ja està treballant en el cinquè viatge solidari que realitzarà a l’Àfrica. Uns viatges que l’han portat a ser ambaixador de les Nacions Unides en reconeixement a la tasca que porta anys duent a terme al continent africà. El proper mes de novembre el club de Les Franqueses del Vallès anunciarà quin serà el destí en aquest 5è viatge que, com els anteriors, tindrà tres grans eixos: esport, cultura i solidaritat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here