El club franquesí, que enguany realitzarà el seu 7è viatge a l’Àfrica, concretament a Gàmbia, va presentar a l’Auditori de Bellavista el seu quart conte solidari, Adama, escrit per la Carla Galisteo i il·lustrat per Alícia Giménez, que també forma part de l’ONG Nutrició Sense Fronteres amb la qual el club vallesà col·labora aquest any


El passat dijous l’Auditori de Bellavista va ser l’escenari de la presentació del nou conte solidari de l’AE Ramassà, titulat Adama, i escrit per la franquesina Carla Galisteo i il·lustrat per l’Alícia Giménez, que també forma part de l’ONG Nutrició Sense Fronteres, amb la qual el club vallesà col·labora aquest any. Les dues autores van explicar com s’havien inspirat per tal d’escriure i il·lustrar el conte, amb una noia gambiana, l’Adama com a protagonista, i en el qual s’explica el treball de Nutrició Sense Fronteres amb els nens desnodrits del país, com resolen els problemes que els hi van sorgint i com arriba un equip de futbol europeu a jugar al seu país. Una presentació que també va comptar amb la màgia del contacontes Paco Asensio, ja un clàssic a les presentacions dels contes del Ramassà, que va donar la seva particular visió.

Amb aquest acte el club franquesí va donar el tret de sortida a la nova campanya solidària pel projecte de Nutrició Sense Fronteres, que tindrà com a objectiu finançar el tractament de nens i nenes que pateixen malnutrició severa aguda a Gàmbia. “El conte no deixa de ser una eina per treballar el tema de captació de fons, no només pel projecte d’enguany a Gàmbia sinó també per l’altre projecte que tenim en marxa a Camerun”, destaca Jordi Grivé, de l’AE Ramassà. I és que el club franquesí, fruit de la seva estada a Camerun el 2017, ja compta amb una escola i un equip de futbol al barri d’Ettetack on també treballa per tal que cap nen del barri es quedi sense aigua potable. 

Aquest ja és el quart llibre solidari que edita l’AE Ramassà, des del seu viatge a Camerun, i cada any ha anat canviant d’escriptor i il·lustrador. Sigui com sigui, el club vallesà ja ha començat a distribuir les guardioles solidàries per recaptar els diners que permetran tirar endavant els projectes solidaris. Les guardioles, per fer la teva aportació, i el nou conte ja es poden trobar a diversos comerços de Les Franqueses i rodalies.

Si vols fer la teva aportació o vols adquirir el nou conte solidari posa’t en contacte amb l’AE Ramassà: ramassa@ramassa.com


L’AE Ramassà completarà el seu 7è viatge al continent africà a Gàmbia

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here