L’entitat granollerina va realitzar diversos partits de voleibol al bell mig de la Porxada durant tot el dissabte al matí per tal de promocionar aquest esport a la ciutat de Granollers i donar a conèixer el club


Durant tot el dissabte al matí, l’Associació Esportiva Carles Vallbona va realitzar diversos partits de voleibol al bell mig de la porxada per tal de promocionar el voleibol a la ciutat de Granollers i donar a conèixer l’entitat, una de les pioneres a Catalunya pel que fa al vòlei formatiu: “L’objectiu és ensenyar a la gent d’aquí Granollers que tenim molts equips inferiors i la idea és captar jugadores que vulguin iniciar-se en el món del vòlei. Des del club treballem molt a nivell de valors i a nivell educatiu”, destaca Mariona Casanovas, del club granollerí.

FOTO: AE Carles Vallbona

Així, des de les 9 del matí fins a les 2 de la tarda, diversos equips de l’entitat van disputar partits de voleibol entre ells, fet que va atraure l’atenció de molts curiosos que es van voler informar sobre l’activitat del club vallesà. Els assistents també van poder jugar amb els membres de l’entitat i donar una volta amb ‘segway’ en un petit circuit. Una activitat que l’Associació Esportiva Carles Vallbona va realitzar per primera vegada a la Porxada i que també va servir per presentar el seu campus d’estiu que se celebrarà del 25 de juny al 27 de juliol.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here