L’enitat granollerina compta enguany amb 24 equips i prop de 250 jugadors entre totes les seves seccions


Diumenge va tenir lloc al pavelló de Can Bassa de Granollers la presentació dels 24 equips que conformen aquesta temporada totes les seccions de l’Associació Esportiva Carles Vallbona. Entre esportistes i escolars, enguany l’entitat granollerina compta amb prop de 250 jugadors federats. Una presentació especial, i és que aquest any el club compleix 20 anys, temps en el qual s’ha convertit en un referent formatiu del voleibol a Catalunya, creixent any rere any pel que fa al nombre d’equips de base i escolars.

Joan Carles Marín, president de l'entitat, durant el discurs de la presentació
Joan Carles Marín, president de l’entitat, durant el discurs de la presentació / Granollers Esports

Els equips destacats aquesta temporada són el sènior masculí i femení, que juguen a Primera Catalana, el cadet masculí, que té l’objectiu de classificar-se pel Campionat d’Espanya, igual que el cadet femení i l’infantil femení. “Els equips de formació creixen amb molta força i tenim els dos primers equips a la màxima categoria catalana”, va apuntar el coordinador del club Gabí Bote, que va voler destacar “l’arribada dels nous entrenadors, Agustín Rodríguez i Natàlia Serrano ha fet que els equips millorin a nivell tècnic i tàctic”.

Per celebrar els 20 anys, l’entitat té la voluntat d’organitzar el campionat d’Espanya cadet femení, una petició que està pendent de l’aprovació per part de la Federació Espanyola de Voleibol.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here