La junta directiva del club calderí ha convocat eleccions pel mes de juny en les quals s’espera que es presenti una nova candidatura amb empenta i idees noves. Pere Barrios, actual president i director del patrocinador de l’entitat, Recam Làser, assegura que la seva empresa seguirà sent el màxim espònsor del club


L’actual junta del Recam Làser Caldes no es presentarà a les properes eleccions i ha convocat eleccions a la presidència del club pel proper 8 de juny, amb un termini màxim per presentar candidatures fins el 23 de maig. Pere Barrios, president els darrers 5 anys i director del principal patrocinador de l’entitat, Recam Làser, assegura que malgrat deixi de ser president la seva empresa seguirà sent el màxim espònsor del club: “Em poso a disposició del nou equip que entri, em sembla perfecte que entri una junta nova amb empenta i idees noves”, assegura Barrios al 9 Nou.

El dirigent destaca que han estat els anys més dolços de la història del club amb l’ascens i posterior assentament a l’OK Lliga i amb la disputa de la Copa CERS en dues ocasions, en una d’elles arribant fins i tot a la Final Four. Barrios també ha explicat que el club actualment té un petit dèficit “però suportable” i que està previst condicionar una nova pista al costat de l’Institut Manolo Hugué i millorar els vestidors i les graderies de la Torre Roja.

Pel que fa al projecte esportiu, en les darreres setmanes jugadors vitals en el projecte com Cesc Campor, que ha estat peça clau tots aquests anys sota pals, i Pol Galbas, deixen el club. Ambdós jugadors se’n van a jugar a la lliga italiana, molt més professionalitzada que l’estatal i en la qual podran viure de l’hoquei.

En clau estrictament esportiva, el primer equip va perdre ahir 5-2 a la pista del Reus, quart classificat, però segueix en 7a posició que dóna dret a jugar a Europa. Quan queden 4 partits perquè acabi l’OK Lliga, el Recam Làser Caldes té pràcticament lligada la classificació.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here