El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha presidit avui, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de l’acord entre la Federació Catalana d’Handbol (FCH) i La Xarxa per retransmetre en directe a les televisions locals partits corresponents a la Divisió d’Honor Plata Femenina i la Primera Estatal Masculina, un conveni que ja està en marxa des de principis de mes

Gerard Figueras s’ha felicitat per la difusió que l’handbol català està assolint aquesta temporada gràcies a l’acord i ha avalat el compromís segellat per les dues parts, representades pel president de la FCH, Jaume Fort, i el cap de Continguts de La Xarxa, Joan Foguet. Fruit d’aquest pacte, un esport a l’alça al país com és l’handbol disposa des de principis d’octubre d’una finestra estable d’abast nacional a les televisions locals i el canal 159 de Movistar+. En aquest sentit, Figueras ha agraït l’ajuda de La Xarxa “per difondre la gran pluralitat esportiva que hi ha a Catalunya”.

Els diumenges a la tarda, de 18h a 20h i en col·laboració amb els canals de proximitat, els aficionats a l’handbol poden seguir en directe les retransmissions dels partits corresponents a la Divisió d’Honor Plata femenina i la Primera Divisió Estatal Masculina. Una oferta que el president de la FCH ha valorat molt positivament, ja que certifica l’aposta de La Xarxa “per millorar la visibilitat de l’handbol català”. Al seu torn, en nom de La Xarxa, Joan Foguet ha posat en valor “la forta tradició de l’handbol en diferents punts del país i el paper de les televisions de proximitat per recollir-la i amplificar-la”.

Pel que fa a la plata femenina, aquesta temporada s’estan oferint els partits del grup C, on hi ha els equips catalans (que en són 8 dels 14 en total ). En el cas de la Primera Estatal Masculina, es retransmeten els del grup D, format íntegrament per equips catalans, 16 en total. Es tracta de dues categories amb un gran nivell competitiu, participades per clubs amb tradició i molt arrelats a diferents punts del territori, des del Vallès fins al Maresme, Baix Llobregat, Girona, Lleida i Terres de l’Ebre. El narrador de tots els partits és el periodista Miki Güell, de VOTV.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here