La vallesana Eli Gordón guanya una prestigiosa cursa internacional

0
4341

L’atleta de Montornès ha fet un canvi de ritme quan quedaven 10 km i anava tercera i s’ha emportat la Orsières-Champex-Chamonix, prova de 56 km i 3.500 metres de desnivell positiu, passant per davant de les millors trail-runners internacionals. La OCC és la tercera de les cinc carreres del gran esdeveniment de l’Ultra-Trail del Montblanc


Després de guanyar el Campionat d’Espanya el passat mes de juny, avui Eli Gordón s’ha doctorat en carreres internacionals aconseguint una meritòria victòria a la Orsières-Champex-Chamonix, la tercera de les carreres de la Ultra-Trail del Montblanc, amb un temps de 6 hores i 12 minuts, traient més de 8 minuts a la segona classificada. L’atleta de Montornès ha anat de menys a més, guardant forces i atacant a les primeres classificades en els darrers 10 quilòmetres.

De fet, la francesa Armandine Ferrato i la sueca Emelie Forsberg, que ha acabat segona, han liderat la cursa des d’un bon començament i al km 20 treien més de 5 minuts a la vallesana. Tot i això, Gordón ha seguit a bon ritme i poc a poc ha anat retallant temps a les dues primeres fins que abans del km 44, a Argentière, ha aconseguit posicionar-se primera. Una primera posició que ja no ha abandonat fins a la línia de meta a Chamonix on ha pogut celebrar, visiblement emocionada, una més que meritòria victòria que la situa entre les millors trail-runners a nivell internacional. Un triomf que Gordón ha aconseguit el dia del seu aniversari, fet pel qual la organització li ha fet bufar un pastís improvitzat en la mateixa línia d’arribada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here