La Vall del Congost estrena nou disseny del portal web

0
3269

La prova vallesana, una de les curses de muntanya més importants de l’estat, ha renovat l’aspecte del portal web, que ofereix vàries novetats


Des de dissabte al vespre el portal web de la cursa de muntanya de  La Vall del Congost gaudeix d’un nou disseny que va en la línia de la nova imatge de la cursa. El portal, que està actualitzat durant tot l’any amb tota la informació relacionada amb la prova, té una nova estructura, amb menús nous i una millora d’usabilitat per l’usuari.

Dins del portal s’expliquen amb detall les característiques de cada una de les tres curses que formen part de la VDC, la Marató, la Mitja Marató (aquest any de 23km) i la vertical. A banda, també recull tota la informació útil de la cursa: actes i horaris, mapa de situació, fira del corredor, recollida de dorsals, inscripcions, on poder menjar i dormir, la normativa i els entrenaments oficials. En breu s’hi podran trobar els resultats, les fotografies i els vídeos de les anteriors edicions.

vcd13

Una de les novetats de la web també és que el menú de la VDC Strava,  la competició virtual que té lloc durant tot l’any en diferents segments creats dins el recorregut de la cursa, actualitza continuament els segments dels primers classificats. Properament inclourà un blog en el qual s’aniran pujant nous continguts com articles, fotografies, vídeos, etc.

La nova web de la cursa de Muntanya de la Vall del Congost

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here