La torxa dels Jocs Special Olympics arriba demà a Granollers

0
1759

Esportistes de diferents clubs de la ciutat faran els sis relleus, que aniran del Palau d’Esports a la Porxada, acompanyats cada un d’ells de tres alumnes del CEE Montserrat Montero i del seu tutor


Room EscapeDemà divendres arriba a Granollers la torxa dels Jocs Special Olympics que se celebraran del 4 al 7 d’octubre a Andorra la Vella i La Seu d’Urgell. Es tracta d’un esdeveniment per a esportistes amb discapacitat intel·lectual on es troben atletes, familiars, entrenadors, voluntariat i societat en general, que gaudiran d’un esdeveniment esportiu i social únic. La capital vallesana va ser seu d’aquests jocs el 1994.

La Torxa dels Special Olympics a Granollers  farà un recorregut amb sis relleus, del Palau d’Esports (18:15h) fins a la Plaça de la Porxada (19h). Els i les rellevistes aniran acompanyats per 19 alumnes de l’Escola Montserrat Montero, que són els qui participaran en els jocs, i arribaran a la plaça de la Porxada al voltant de les 7 del vespre, després de passar per l’avinguda de Francesc Macià, el carrer d’Alfons IV, la plaça de la Corona, el carrer d’Anselm Clavé i el carrer de Sant Roc.

Així, en cadascun dels relleus, correran tres alumnes del CEE Montserrat Montero acompanyats del seu tutor i d’un esportista de la ciutat. L’ordre dels relleus és el següent:

Club Atlètic Granollers: Anna Riera
Club Natació Granollers: Max Pedrola
Esport Club Granollers: Ricky Alcántara
Club Bàsquet Granollers: Clara Maspons i Ingrid Rabasó
Balonmano Granollers: Mamadou Gassama i Míriam González
Club Natació Granollers: Cristina Salvador

A les 7 de la tarda hi haurà els parlaments institucionals la plaça de la Porxada a càrrec de Sergi Grimau, president dels Special Olympics; Marina Gómez, presidenta de l’ACELL – Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

El club amb més protagonisme de la ciutat serà el CN Granollers. En el relleu número 2, del carrer Colom fins Prat de la Riba, correrà el gimnasta Max Pedrola, guardonat com a millor promesa masculina de la ciutat 2017. I a l’últim relleu, de la Fonda Europa a la Porxada, hi participarà Cristina Salvador, entrenadora del club granollerí i ex nedadora d’artística internacional.

A banda de vetllar per la flama olímpica, el CN Granollers també contribueix a la preparació de nedadors del CEE Montserrat Montero, que s’entrenen a l’entitat per preparar aquesta cita esportiva.

Nedadors del CEE Montserrat Montero s’entrenen al CN Granollers per als Special Olympics

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here