L’Ajuntament de Les Franqueses ha renovat per complet l’equipació esportiva situada al barri de Bellavista. S’han substituït les xarxes perimetrals i de fons de les porteries, la barana de protecció de la graderia i s’han instal·lat nous vestidors, a banda de canviar la gespa artificial que ja estava desgastada degut al seu ús


L’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès està enllestint les feines de renovació i millora del camp de futbol 7 de la Zona Esportiva Municipal de Bellavista. La darrera fase és la substitució del paviment de gespa artificial del camp que ha esgotat la seva vida útil per a la pràctica intensiva de l’esport degut al desgast.

La gespa artificial s’està substituint per materials de darrera generació que garanteixin les millors condicions per als equips i clubs que fan ús d’aquestes instal·lacions. El pressupost total de les obres ha estat de 82.421,33 euros. Amb aquesta actuació es completen les feines de renovació d’aquesta zona que, durant aquests darrers mesos, ha millorat i substituït les xarxes perimetrals i de fons de les porteries; i la barana de protecció de la graderia.

Una altra de les accions en aquest equipament ha estat la instal·lació de dos mòduls vestidors. Per a col·locar els vestidors, primer s’han adequat els terrenys amb una inversió final de 58.749 euros. A banda d’anivellar i condicionar els terrenys, també s’han preparat les entrades per a les escomeses i el pas de les instal·lacions dels serveis d’aigua i gas per a la calefacció.

Posteriorment, s’han col·locat dos mòduls prefabricats que inclouen 4 vestidors per als equips, 1 vestidors d’àrbitres, 1 sala de calderes i dos banys (1 adaptat). La inversió ha estat de 36.194 euros. En total, el condicionament i la instal·lació dels nous vestidors de Bellavista han comptat amb un pressupost de 94.943 euros.

La zona esportiva de Llerona es beneficiarà d’aquestes millores, ja que el paviment de gespa artificial en millor estat que sortirà de Bellavista servirà per habilitar una zona d’escalfament annexa al camp de futbol de Llerona. Aquesta gespa, tot i que ja no permet un ús intensiu, sí que és útil per a un ús de baixa intensitat com el d’aquesta zona annexa.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here