Unes 1.000 persones van assistir al Palau d’Esports de Granollers en els partits entre les Seleccions Catalanes i els equips sèniors del BMG en un esdeveniment que va recaptar 6.000 € per a la investigació de l’Alzheimer en benefici de la Fundació Pasqual Maragall


La solidaritat va ser la gran guanyadora diumenge a la tarda al Palau d’Esports de Granollers amb la disputa dels partits solidaris entre les Seleccions Catalanes i els equips sèniors del BM Granollers, en el marc de la campanya ‘Somriures que curen’ impulsada per la Mútua de Granollers, la Federació Catalana d’Handbol i el club granollerí, per recaptar fons per la investigació de l’Alzheimer. Els més de 1.000 espectadors que van col·laborar amb la causa van poder veure handbol de primer nivell en una jornada que es van recaptar 6.000€.

El combinat català sènior femení

En l’àmbit esportiu, com en les dues darreres edicions, els resultats van afavorir els conjunts granollerins. El partit masculí va finalitzar amb el resultat de 30 a 25 a favor del Fraikin BM Granollers, mentre que en el partit femení el KH-7 BM Granollers va guanyar per 28 a 22 a Catalunya. Cal destacar el compromís de tots els jugadors i jugadores que hi van participar oferint un gran espectacle.

Així doncs, una tercera edició del partit ‘somriures que curen’ que va tornar a ser un èxit i va complir amb escreix el seu gran objectiu: recaptar fons per la investigació, en aquest cas de l’Alzheimer, en benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

El combinat català sènior masculí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here