Fins a 7 nedadores del club granollerí van rebre el reconeixement de la Federació estatal per la gran temporada 2018-2019 en la qual van assolir molts èxits defensant els colors de la Selecció


Els resultats obtinguts durant la temporada 2018-19 en Campionats d’Europa i del Món per part de la natació artística del Club Natació Granollers, han estat reconeguts per la Real Federación Española de Natación (RFEN) en el transcurs de la X Gala RFEN 2019, celebrada el passat divendres 4 d’octubre a la seu del Comitè Olímpic Espanyol a Madrid. Una nit on es van homenatjar a més de 150 esportistes, personalitats, clubs i institucions més destacats de la campanya passada.

El gran reconeixement va ser per les nedadores d’artística que, formant part de la selecció espanyola, van pujar al podi internacional. Per aquest motiu, la RFEN va premiar amb les Medalles Extraordinàries al Mèrit Esportiu a Abril Conesa, pel bronze obtingut amb el Highlight al Mundial Absolut de Gwangju (Corea); Mireia Hernández pel bronze en duet lliure i tècnic, i equip,  i per la plata al combo de l’Europeu Júnior de Praga (República Txeca). També a Martina Coronado, Judith Calvo i Clàudia Julià pel bronze en equip i plata en combo al mateix Europeu Júnior; i a Regina Casino i Valeria Parra pel bronze en equip i combo al Mundial Infantil de Samorin (Eslovàquia).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here