El club ha decidit posar el nom de la sala en honor a l’exgimnasta olímpica, entrenadora i directora esportiva de la secció de gimnàstica artística masculina i femenina de l’entitat granollerina


Emotiu acte d’inauguració de la renovada sala de gimnàstica del Club Natació Granollers, que va tenir lloc el passat dimarts 19 de desembre. Un gimnàs que amb el nou material s’ha convertit en ‘Centre de Detecció i Perfeccionament’ (CEDIP) i col·laborador del Programa d’Alt Rendiment de la Federació Catalana de Gimnàstica al Centre Josep Lluís Vilaseca de Sant Cugat. A més a més, ha estat batejat com a ‘Sala de Gimnàstica Aurora Morata’, en honor de l’exgimnasta olímpica i entrenadora i directora esportiva de la secció de gimnàstica artística masculina i femenina del club granollerí.

Va ser l’exhibició dels gimnastes dels primers equips amb la què es va donar oficialment com a estrenat el material adquirit amb la subvenció de la FCG i suport del Consell Català de l’Esport. Un material (paral·leles asimètriques, plataforma de salt, bolet, poltre amb arcs, paral·leles de GAM i els fossats d’entrenament) amb el que la sala dóna un salt qualitatiu, fent que la FCG concedeixi al club la categoria de CEDIP.

La Junta Directiva va decidir batejar la sala amb el nom d’Aurora Morata, tota una institució al club i a la gimnàstica estatal, per la seva implicació i dedicació en els 37 anys que porta a l’entitat. Morata va ser la primera gimnasta en aconseguir grans resultats en uns Jocs Olímpic (Moscou 80′) i ha abanderat durant tota la seva vida aquest esport arreu. Durant l’acte, que va ser molt emotiu, l’entrenadora va agrair l’homenatge del club i es va emocionar entremig dels sonors aplaudiments dels assistents.

L’acte va finalitzar amb la descoberta del nou mural de la galeria de campions de la secció de gimnàstica del 2017 (on hi estan representats els participants del Campionat d’Espanya).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here