A banda d’acabar de recaptar fons per El Xiprer de Granollers, enguany l’entitat roquerola se suma al projecte”Tots els camins porten a Sare Bigi” col·laborant amb ITT Foundation per cooperar i escolaritzar nens a Gàmbia


L’Associació la Roca Solidari segueix completant reptes amb la solidaritat com a bandera. El passat 4 d’octubre al Centre Cultral La Roca van participar en una xerrada del grup d’opinió Cellecs en la qual hi van participar Joan Carles Tello i Francesc González, de l’entitat roquerola i Natàlia Sanchís de l’Associació El Xiprer amb el qual han col·laborat aquest darrer any.

A la xerrada els membres de la Roca Solidari van explicar els antics reptes que ja han completat, la Trailwalker Girona 2017 i l’Oncotrail 2018, com també el projecte amb El Xiprer en el qual han realitzat diverses accions per recollir fons per l’entitat granollerina. Així mateix, també van explicar la festa solidària que completaran el proper 20 d’octubre en la qual realitzaran un repte solidari amb 4 expedicions que començaran a 25 km de La Roca del Vallès i tindran arribada a la plaça de Can Torrents on hi haurà una fideuada popular.

Així mateix, aprofitant la xerrada van donar el tret de sortida al projecte 2020 “Tots els camins porten a Sare Bigi”, en el qual La Roca Solidari col·labora amb ITT Foundation per cooperar i escolaritzar nens a Gàmbia. Per trobar el finançament per poder donar recolzament al projecte al país africà, La Roca Solidari completarà diferents activitats, guardioles solidàries, una rifa a la fira d’Entitats del municipi, diferents entitats faran donacions i també realitzaran un torneig solidari de pàdel que s’ha d’acabar de concretar.

Un projecte que té el recolzament de l’IES La Roca en el qual 123 nens i nenes de 2on d’ESO treballaran tot l’any en aquest projecte solidari basat en els valors fonamentals de la solidaritat, la igualtat i el respecte. Un projecte en el qual també s’hi suma l’entitat franquesina A4elkm amb donacions de les dos curses que realitzen. Per altra banda, la prova roquerola Camí dels Ibers, amb Xavi Reyes com a cap de cursa, farà alguna activitat extra per recaptar fons que també s’ha acabar de tancar.

“Volem tancar l’ajuda a El Xiprer de la millor manera possible i en aquest nou repte destacar que per primera vegada la nostra solidaritat es trasllada a l’Àfrica”, destaca Joan Carles Tello a la Jornada del Vallès.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here