Els membres de la Roca Solidari

L’entitat solidària de la Roca del Vallès col·labora aquest any amb ITT Foundation en el projecte ”Tots els camins porten a Sare Bigi” per cooperar i escolaritzar nens a Gàmbia. Del 17 al 24 d’octubre diverses persones de l’entitat roquerola es desplaçaran fins al país africà per tal de realitzar tasques de cooperació. Un projecte que s’iniciarà el 12 de gener amb la cursa pirata del club franquesí A4elkm


Aquest 2020 l’entitat de la Roca del Vallès La Roca Solidari engega la seva quarta campanya solidària des que es va crear i ho fa ni més ni menys que a l’Àfrica. Enguany els vallesans han creat el projecte “Tots els camins porten a Sare Bigi”, en el qual col·laboren amb ITT Foundation per cooperar i escolaritzar nens a Gàmbia. Per trobar el finançament per poder donar recolzament al projecte al país africà, La Roca Solidari completarà diferents activitats, la primera a la Cursa Pirata del club de Les Franqueses del Vallès A4elkm, el proper 12 de gener, en la qual tota la recaptació anirà destinada al projecte roquerol. També el club franquesí col·laborarà amb la recaptació de la ‘Buticursa’.

Un projecte que té el recolzament de l’IES La Roca en el qual 125 nens i nenes de 2on d’ESO treballaran tot l’any en aquest projecte solidari basat en els valors fonamentals de la solidaritat, la igualtat i el respecte. Un projecte en el qual s’hi han sumat diverses entitats més del municipi: Camí dels Ibers realitzarà una cursa d’orientació el mes de maig per recaptar fons i L’Associació Roquerola d’Handbol Sorra (ARHS) farà una activitat d’handbol platja. També a la Fira d’Entitats del municipi es farà una fideuada i una rifa per recollir fons. A banda, Fas Sport de Llinars també completarà una activitat, a banda d’altres que encara estan per confirmar.

“Les 11 persones que formem part de la Roca Solidari tenim moltes ganes de fer un projecte ambiciós. Destacar que per primera vegada la nostra solidaritat es trasllada a l’Àfrica. Aquest any volem seguir amb la mateixa manera de treballar i estem encantats de fer-ho amb ITT Foundation”, assegura Joan Carles Tello, de l’entitat roquerola. La Roca Solidari viatjarà a Gàmbia del 17 al 24 d’octubre per tal de conèixer el projecte de primera mà i completar tasques de cooperació com recollir brossa de les platges, replantar arbres i anar als col·legis en els quals es destinaran les recaptacions. També completaran una cursa de 21 km.

1 comentari

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here