Si en la primera ocasió van participar a la Trailwalker i a la segona a l’Oncotrail, enguany han creat una activitat pròpia en la qual hi haurà 4 expedicions diferents, totes elles a 25 km de La Roca del Vallès, que es reuniran a l’Ajuntament roquerol i aniran plegades a El Xiprer, la fundació granollerina que rebrà totes les donacions


Després d’haver participat l’any 2017 a la Trailwalker Girona i l’any passat a l’Oncotrail, La Roca Solidari optarà enguany per fer una activitat pròpia a la mateixa comarca del Vallès Oriental. Així l’associació solidària, formada per un grup de pares i mares amb l’objectiu de donar el seu cop de mà amb l’esport i amb la solidaritat com a bandera, ha ideat una activitat diferent que recaptarà fons per la fundació de Granollers El Xiprer, un centre d’acolliment per a persones.

La Roca Solidari, que ja s’ha establert com a associació, compta amb 9 membres: Francesc González és el president, Joan Carles Tello és el secretari i Maite González la tresorera. A banda en formen part Susana Tell, Ester Nve, Noelia Pérez, Jordi Gabarró, Rafa Martín, Sònia Carbonero i Rene Pedrosa. “Som un grup de mares i pares que decidim fer d’intermediaris entre la gent i les entitats solidàries, amb la nostra essència i passió que és l’esport i córrer”, explica a La Jornada del Vallès Joan Carles Tello.

Així, enguany han ideat una prova en la qual hi haurà 4 expedicions, totes elles de 2 persones que sortiran de 4 punts diferents, tots ells a 25 km exactes de la Roca del Vallès. A les 8 del matí del 20 d’octubre sortiran dues persones des de la platja de Premià de Mar i a la vegada, dues persones sortiran del santuari Corredor de Llinars del Vallès, dues persones més sortiran de Corró d’Amunt i dues més ho faran des de l’entrada a Barcelona, a Sant Andreu Comtal, per un GR que arriba a la Roca. Les quatre expedicions hauran d’arribar a l’Ajuntament de la Roca i un cop hi siguin tots faran el tram final des del consistori fins a les instal·lacions del Xiprer, on se celebrarà el final de festa.

Per recollir fons per ajudar El Xiprer, La Roca Solidari realitzarà diverses accions. La primera una rifa a la fira d’entitats del municipi del 28 d’abril en la qual hauran rebut nombrós material de diverses empreses i entitats del poble i de la comarca per sortejar. A banda, també tenen previst realitzar alguna acció a la Festa Major de la Roca, el mes de setembre, tot i que encara no tenen res concretat. També, dins de la web del Xiprer hi haurà un link directe de les dues entitats perquè tothom qui vulgui pugui fer donacions. “M’agradaria destacar que hem volgut que sigui casolà, a prop de casa, per donar-li un gir i fer quelcom diferent del que havíem fet fins ara. Volíem que fos quelcom propi i del Vallès Oriental”, assegura Tello.

HEMEROTECA

L’equip La Roca solidari completa amb èxit la Trailwalker Girona

1 comentari

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here