El 22 i 23 d’abril la localitat vallesana acollirà el top4 cadet masculí, mentre que el següent cap de setmana acollirà el top4 infantil masculí.


Després d’haver acollit el top4 cadet femení la setmana passada, La Roca del Vallès tornarà a acollir durant dos caps de setmana consecutius Campionats de Catalunya d’handbol base, en aquesta ocasió, però, al pavelló nou. El primer serà el 22 i 23 d’abril, amb la disputa del top4 cadet masculí i el següent serà el 29 i 30 d’abril amb la celebració del top4 infantil masculí.

Els participants de la fase final del campionat català cadet masculí seran el conjunt amfitrió, el BM La Roca, el KH-7 BM Granollers i els dos equips del Barça, tant l’A com el B. El partit que obrirà la competició serà el BM La Roca – Barça A, a les 18 hores, mentre que a les 20 hores es disputarà el KH-7 BM Granollers –  Barça B. L’endemà, dia de Sant Jordi, a les 17 hores se celebrarà el partit pel tercer i quart lloc i a les 19 hores tindrà lloc la final.

La següent setmana, el 29 i 30 d’abril, tindrà lloc el top4 infantil masculí amb la presència dels mateixos equips que el cadet masculí: BM La Roca, KH-7 BM Granollers i Barça A i B. L’horari dels partits encara està per confirmar, igual que els emparallaments, ja que encara queda la darrera jornada de la segona fase, en la qual Granollers i Barça es disputaran la primera plaça.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here