La PBB La Roca es va endur el segon derbi de la temporada. FOTO: PBB LA ROCA

El segon derbi de la temporada, entre la PBB La Roca i el Llerona, es va tenyir de blanc-i-blau. Ja en la setena jornada de la competició, el Palautordera manté la seva imbatibilitat amb una victòria soferta contra el Fontsanta-Fatjó.    

Preferent femenina, grup 1


El camp de futbol de La Roca del Vallès va viure el segon derbi de la temporada, que va acabar amb una victòria ajustada per 2-1 de la PBB La Roca davant del Llerona. Les roqueroles es van avançar en els primers instants del partit amb un gol de Coral Fernández, gràcies a la pressió davant la defensa lleronina. Dins d’aquesta mateixa dinàmica, Paula Santasusana va marcar el segon al minut 17. Les blanc-i-blaves també van estavellar una pilota al travesser i van desaprofitar un parell d’ocasions clares. A partir d’aquest moment, el Llerona va apostar per un joc més directe i Èlia Expósito va col·locar el 2-1 amb un xut llunyà. “Crec que el resultat és just pel que es va veure en general. Sumem tres punts i ens allunyem de 7 de la zona de descens, que és el nostre objectiu”, afirma Rubén Álvarez, tècnic de la PBB La Roca.

El segon temps va estar marcat pel joc a la zona del mig del camp, amb opcions de les lleronines per empatar, però també de les blanc-i-blaves per augmentar l’avantatge. “Sempre és bonic jugar en contextos com aquest. L’ambient va ser molt festiu i, malgrat no treure un resultat positiu, vam ser capaces d’adaptar-nos a la situació. Com a equip vam tenir la sensació d’estar més que preparades pel repte. Vaig veure un equip amb ganes de competir i de créixer, que és el que fem setmana a setmana”, explica Aaron Pérez, entrenador del Llerona.

El Palautordera és l’únic equip de Preferent que ha guanyat tots els partits. FOTO: CF PALAUTORDERA

Per la seva banda, el Palautordera continua sense veure la derrota després de guanyar per 2-1 contra el Fontsanta-Fatjó. “El partit va ser complicat i hagués pogut guanyar qualsevol dels dos. Ens van asfixiar al mig del camp i ho vam passar bastant malament”, afirma Carlos Segura. Les palauenques van obrir el marcador amb els gols d’Anna Subirana i d’Anna Otero, fins que al 67 el Fonsanta va aconseguir el 2-1, amb el joc concentrat al mig del camp. “És un equip que ens havia estudiat molt bé. Quan no som capaços de tenir el control del partit patim molt. Però vam treballar i vam defensar molt ordenadament. Amb això i el fet de saber patir quan les coses no van bé, i amb un pèl de sort, hem estat líders una setmana més”, conclou el tècnic.

En la propera jornada el Llerona rebrà el Sant Cugat, mentre que la PBB La Roca visitarà el Pubilla Casas i el Palautordera l’AEM B.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here