L’Ajuntament del consistori, a petició dels participants, ha sol·licitat que La Mitja torni a passar per la plaça de l’Esglèsia tal com s’havia efectuat abans de l’edició de l’any passat. Una petició que l’organització ha acceptat, tot i que comportarà certs canvis, tant pel que fa a la sortida com pel seu pas per la població garriguenca 


La Mitja Marató de Granollers tornarà a passar per la plaça de l’Esglèsia de La Garriga després que en aquesta darrera edició s’hagués canviat el recorregut en el seu pas per la població garriguenca. “Ha estat un clam popular, tant de la gent del poble com dels participants i des de l’organització de la prova ho han entès perfectament”, destaca el regidor d’Esports de La Garriga, Joan Esteban, a La Jornada del Vallès.

En la darrera edició, el fet que s’endarrerís la línia de sortida a Granollers fins el carrer Esteve Terrades va ocasionar que s’hagués de retallar recorregut en el seu tram per La Garriga i, en lloc d’arribar a la plaça de l’Esglèsia i tombar direcció al Passeig, els participants van girar abans, al carrer Figueral i ja van encarar la tornada cap a la capital vallesana. El que encara ha de decidir l’organització, però, és quin tram faran els corredors un cop hagin passat per la Plaça de l’Esglèsia i tornin cap a Granollers.

Per altra banda, també hi haurà canvis pel que fa a la presentació de la prova a La Garriga. Si en els darrers anys s’havia fet al mític cinema Alhambra, enguany es tornarà a realitzar al pavelló de Can Noguera com ja s’havia fet anys enrere. Amb la celebració de la prova encara molt lluny al calendari, el pròleg com cada any tornarà a ser el Tast de la Mitja, que enguany arriba a la seva 6a edició i tindrà lloc el proper dissabte 28 d’octubre.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here