FOTO: ANTONIO VÀZQUEZ

Prop de 70 participants van prendre part a la prova organitzada pel club franquesí, un esdeveniment que amb només quatre edicions ja s’ha convertit en una autèntica tradició pels membres de l’entitat


Aquest passat diumenge va tenir lloc a Les Franqueses la 4a edició de la Mitja Pirata organitzada pel club a4elkm. La prova, que des dels seus inicis té lloc el segon diumenge de gener, rep aquest nom ja que no és una cursa oficial; no existeix reglament ni inscripcions formals i està pensada com un entrenament per la Mitja Marató de Granollers. Una cursa exigent destinada als socis, amics i familiars del club franquesí que enguany va tenir prop de 70 participants i es va poder celebrar en unes condicions climàtiques ideals. “Destacaria el bon ambient que sempre hi ha i que és una excel·lent forma de preparar-nos per la mitja de Granollers”, destaca Jaume Aragonés, secretari del club.

La sortida, com cada any, va tenir lloc al polígon industrial de Les Franqueses i la major part del recorregut va transcórrer pel passeig fluvial. El circuit era de dues voltes, per la qual cosa els participants també tenien l’opció de còrrer el quart de marató. Enguany els guanyadors van ser Marc Merino i Emannuel Vergara, que van entrar junts a meta amb un temps d’una hora, 23 minuts i 1 segon. Com és habitual en categoria femenina va guanyar Carmen Martín, amb un temps de d’una hora, 21 minuts i 24 segons. Tot i ser una cursa no oficial, es van repartir premis al primer classificat i a la primera classificada.

Tots els participants -voluntaris inclosos- van rebre una bossa del corredor molt completa, un esmorzar consistent en un entrepà de botifarra, un refresc i un bon got de brou calent. En aquesta edició, la prova ve tenir la presència de Toni Cornellas, màxim responsable de la Mitja de Granollers, que va donar una magnífica bossa esportiva per sortejar. Cornellas va voler agrair la tasca que fa el club a4elkm en el foment de l’atletisme local i en especial a La Mitja, i va voler destacar que precisament la prova granollerina està pensada especialment pels corredors locals com ho són els del club franquesí.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here